Волейболен национал скрил за тумор пред близките

Тодор Скримов игра за Ревивре Милано само 27 дни след операцията

Волейболен национал скрил за тумор пред близките

Един от волейболните любимци на България - Тодор Скримов, е преживял много тежки дни, без дори и близките му да разберат. Съвсем случайно доктори в Италия открили туморно образувание около единия му бъбрек. Първоначално специалистите помислили, че е киста, но задълбоченият анализ показал тумор, слава богу, доброкачествен, пише "24 часа".

“Бях много уплашен в тези няколко дни, докато се установи диагнозата. След като ми казаха, че е рак, попитах какви са шансовете ми. Докторите казаха, че са доста добри, защото туморът е в много ранен стадий. Не исках да казвам на близките ми, защото се притеснявах как ще реагират. След като мина успешно операцията, се успокоих и нещата си дойдоха на мястото”, разкри Скримов в интервю за най-големия спортен вестник на Апенините “Гадзета дело спорт”.

Скримов се подложи на интервенция при един от водещите специалисти в Италия. Възстановяването му учудило и докторите, които предвиждали доста по-дълъг период. Българинът обаче заигра точно 27 дни след операцията - нещо, което изглежда почти невъзможно.

В неделя експлозивният посрещач отново изигра един гейм за своя “Ревивре Милано”, който обаче отстъпи с 0:3 от “Сора”. За победителите играят други двама национали - Светослав Гоцев и Георги Сеганов. Сеганов се представи страхотно и получи най-висока статистическа оценка в целия кръг на серия “А1” - 7,7.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки