Пирин (Благоевград) падна след обрат от израелци в контрола

Ирони Рамат Хашарон надви с 4:1 "орлетата", съобщи кореспондент на Novsport.com

Пирин (Благоевград) падна след обрат от израелци в контрола

Пирин (Благоевград) загуби с 1:4 от израелския елитен Ирони Рамат Хашарон в контролна среща, играна на комплекс „Царско село”, съобщи кореспондент на Novsport.com.

В 20-ата минути българският тим поведе в резултата с 1:0 след попадение на Антонио Хаджииванов. Това бе втори гол и за Хаджииванов, и за Пирин в летните контроли от началото на подготовката, а загубата е четвърта подред за младите „орлета” в проверките.

Десет минути, след като Пирин излезе напред в резултата, израелските футболисти изравниха за 1:1.През втората част за Пирин игра изцяло с юноши старша възраст и допусна още три бързи попадения в 65-ата, 75-ата и 80-ата минути на мача за крайното 1:4.

Треньорът на „орлетата” Костадин Герганчев не разчиташе в днешната проверка на трима основни футболисти - Кирил Чобанов, Фаик Таиров и Андрей Стоев. Чобанов пипна вирус, Таиров се оплаква от болки в кръста, а Стоев е на сватба.

През новата седмица трябва да стане ясно дали Пирин ще заеме мястото на отказалия се от обединената „Б” група отбор на Бдин (Видин). Ако това стане, „орлетата” имат готовност да привлекат три-четири по-класни нови попълнения.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки