Феновете на Левски: Самоизяждаме се!

Равносметката за 2016 г. е плачевна, написаха от НКП

Феновете на Левски: Самоизяждаме се!
"Равносметката за 2016 г. е плачевна.” Това обявиха от Националния клуб на привържениците (НКП) на “Левски” - и заради болната тема с празните трибуни, но и заради отлива на фенове от членство в официалната организация. Макар “сините” да са единствени без загуба след 14 кръга в първа лига и само на 3 точки зад водача “Лудогорец”.

“С голямо огорчение трябва да отчетем, че изпращаме тежка година за “синята” общност. В момент, в който управлението на клуба е изключително неспокойно и несигурно, наблюдаваме отстъпление и от трибуните”, пишат от фенклуба. И продължават: “Уви, не само ни няма на трибуните, в сектора, а се самоизяждаме там, където е най-малко удачно! Стадионът и залата са мястото, на което дълги години левскарите свободно са изразявали и са защитавали своите идеали, принципи и интереси!”

След много инициативи за обединение от клуба на привържениците правят равносметка: “Въпреки усилията да попълним бюджета и да организираме събития, търпим критика от хора, за които също е радост и щастлива емоция, когато присъстват. Всичко щеше да е далеч по-лесно, ако левскарите осъзнаваха, че само от тях зависи независимостта. Годишният членски внос на НКП от скромните 14 лева е точно с тази идея. Да бъдат подпомагани всички сини инициативи! За съжаление, равносметката за 2016-а е плачевна! А очакванията и претенциите - огромни.”
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки