Дяков: Равният мач влизаше в нашите планове (+ВИДЕО)

"Срещу ПСЖ защо да не вземем нещо?”

Дяков: Равният мач влизаше в нашите планове (+ВИДЕО)

Футболистът на Лудогорец Светослав Дяков обяви след 0:0 с Базел, че равенството е влизало в плановете на разградчани. Те са трети в група А на Шампионската лига с равен брой точки с швейцарците – по 2. В последния кръг орлите гостуват на ПСЖ.

„Не си решихме всичко, но кръг преди края сме в играта. Представихме се добре, доста бойко, доста организирано играхме. И двата отбора се страхувахме да не загубим мача. Равенството е закономерно. Най-добре беше да бием, но и точката е добре. Играе ни се още в Европа. Ние знаехме как ще играе Базел, бяхме ги разучили много добре. Липсваха положения и пред двете врати. Ние сме отбор, който атакува много, вкарва, но и допуска голове, но днес избягахме малко от себе си. Равният мач влизаше в нашите планове”, каза капитанът.

„Първото полувреме имахме две много хубави положения, но това е футбола. Съперникът е качествен”.



"Има още един мач, те са домакини, ние гостуваме. Нашият отбор заслужава да играе в Европа. Ако бяхме победили, щяхме да сме спокойни. На 6-и декември ще видим какво ще се случи.  Няма значение с кой състав играят Арсенал, дори да са с резервите, в този случай пък те имат желание да се докажат. В днешния ни мач целият отбор игра добр, Владо спаси много топки, днес показа, че е много голяма класа и отговори на незаслужените критики към него."

„Марселиньо и Минев много сносни футболити, те са двама от най-добрите в този отбор, тези които ги заместиха се справиха. В Лудогорец има много равностойни футболисти”, добави Дяков.



„Когато изтеглихме групата, казах, че най-реалното е да се борим за третото място. Ще го направим. Радваме се, че български тим играе до последно в Шампионската лига и още е в борбата за Лига Европа. ПСЖ и Арсенал винаги играят на максимум. Отиваме в Париж да покажем едно добро лице и защо да не вземем нещо? Шансове имаме, фаворит са французите, но дай Боже да ни подценят, може да ги изненадаме. Имаме футболисти да разклатим ПСЖ”, допълни играчът на Лудогорец.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки