Магдалена Малеева гост на треньорски курс на ITF

Заниманията започват в 8:00 часа

Магдалена Малеева гост на треньорски курс на ITF

На 2-ри декември (петък) тенис легендата Магдалена Малеева ще бъде специален гост на треньорския курс - Level 2 на ITF, който се провежда в зала "София".

Заниманията започват в 8:00 часа. Очаква се Маги Малеева да пристигне в 9:30 часа. Тя ще изнесе лекция пред участниците в курса в заседателната зала на БНТЦ.

Обучението се провежда у нас за първи път от 7 години насам и включва пет модула. Досега страната ни два пъти е била домакин на подобен род курс (през 2004 г. в Созопол и през 2009 г. в Пловдив), но тогава той се осъществяваше по старата система, по която целият курс бе в рамките на 12 дни. Новият метод осигурява на участниците по-устойчива формула за трайно добавяне на нови знания и умения.

Първият модул, озаглавен "Планиране и анализ", започна на 29 ноември и ще приключи на 2 декември. Специално за курса в България пристигна Алеш Филипчич, един от най-именитите лектори на ITF, с над 10-годишен опит и преподавател в университета в Любляна (Словения). Модул 2 от курса ITF Level 2, в който основна тема ще бъде "Техниката" ще се състои в периода 17 -20 януари 2017 г.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки