Официално: Локомотив приема ЦСКА в Горна Оряховица, билети по 8 лева

Мачът Монтана – Лудогорец бе насрочен за средата на февруари догодина

Официално: Локомотив приема ЦСКА в Горна Оряховица, билети по 8 лева

ЦСКА ще гостува на новака в елита Локомотив в Горна Оряховица, съобщиха официално от Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз.

Припомняме, че вчера от „Българска армия” излязоха със запитване къде ще се играе двубоя от XVIII кръг на Първа лига, насрочен за неделя от 15:00 часа, днес получиха и отговор:

„На база Решение на Държавна приемателна комисия от 08.12.2016 г и Протокол от общинска комисия за годност на стадион „Локомотив“ град Горна Оряховица, срещата от ХVIII - ти кръг на Първа професионална лига между отборите на ОФК "Локомотив" ГО и ПФК "ЦСКА София",  ще се играе по програма на 11.12/неделя/2016 от 15.00 часа на стадион „Локомотив“ гр. Горна Оряховица, вместо на ст. „Локомотив“ гр. Пловдив."

Малко след оповестяването на решението от клуба домакин съобщиха, че билетите за двубоя ще са по 8 лева и припомниха, че "след повече от 20 години в града ще се играе среща от елита".

Междувременно пък Спортно-техническата комисия към Българския футболен съюз насрочи отложения двубой между Лудогорец и Монтана за февруари:

"Със съгласието на двата клуба, Футбол Про Медия и Нова Броудкастинг груп, отложената среща от 17-ти кръг на Първа професионална лига между отборите на Монтана и Лудогорец, ще се играе на 12.02.2017 г., вместо на 17.12.2016 година."

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки