Джамбазки: Николай Йорданов тенденциозно ощетява Монтана

Хората не могат да го видят при 20 повторения по телевизията, той как го прецени, пита треньорът на Монтана след гол-фантом

Джамбазки: Николай Йорданов тенденциозно ощетява Монтана

Треньорът на Монтана Атанас Джамбазки бе бесен на съдията на голлинията Николай Йорданов, който маркира наглед несъществуващ гол за Верея при 1:1 между двата тима на заледения терен в Ловеч.

В самото начало на мача вратарят Христо Иванов бе затруднен от далечен шут на Георги Ангелов и Николай Йорданов даде сигнал на главния съдия Драгомир Драганов, че има гол и Драганов се съобрази с него.

„Искам да поздравя отбора за желанието, за себераздаването при токова тежко време за игра, такива метеорологични условия, минусови температури. Постарахме се каквото можем да покажем и показахме в по-голяма част от срещата. Не знам защо така тоя съдия не за първи път ощетява Монтана и то много категорично го ощетява. Дали няма някакво по-специално отношение към нашия отбор? Просто при него винаги тръгваме така. Мисля, че тук нещата са тенденциозни. Това не е за първи мач. Това са неща в годините назад, ако се проследи колко мача е свирил на Монтана и какви груби грешки е допускал. Днес не беше главен съдия, но той се превърна в главно действащо лиже. Поздравявам отбора, ще се борим и така”, каза Джамбазки пред "Диема" и попита как така Николай Йорданов веднага е видял, че има гол.

„Хората не могат да го видят при 20 повторения по телевизията, той как го прецени от първа ситуация? Това просто ме учудва, както и е да е, минало е. момчетата се ядосват, Верея си имаха някои други положения, в които можеше да реализира, но днес ние максимално ги затруднихме”.

Джамбазки се надява през зимната пауза Монтана да привлече нови по-класни попълнения във всички линии.

„От утре до края на седмицата ще уточняваме и ще бъде съобщено къде ще протече подготовката, с кои играчи ще се разделим и на кои постове ще търсим попълнения. По принцип във всички линии се нуждаем поне по един нов човек, за да се вдигне класата. В интерес на истината класата не ни е много висока. Имаме желание, борим се, но ще трябва класа и пред гола и в средата на терена”, каза наставникът, който не знае дали ще остане на този пост.

„Ръководството ще прецени, ще видим кое е най-добро за клуба. Моето желание няма да го обявявам сега, утре ще имаме разговори и ще станат доста неща ясни”.

Атанас Джамбазки смята, че постоянство е ключовият елемент, от който се нуждае Монтана.

„Стивън (Петков) е наказан, Бамба е с разтежение, има контузия, но тия момчета, които днес им се гласува доверие – Наско Илиев, Трифонов, играха добре и ги поздравих след мача. За да видят хората, че играем по-добре, трябва да играем всеки мач. Ние сме малко колебливи – изиграем 1-2 добри мача, късмет нямахме в доста от срещите и това малко води до отчаяние. Днес особено се постарахме на тежкия терен. Трябва да сме по-постоянни, за да имаме успехи. Ще се постараем в другите мачове. Има доста мачове, до последно няма да се знае кой изпада и кой остава. В плейофите ще стане ясно, но ние трябва добре да се подготвим за мачовете през февруари”.

Козирката на „Армията“ вече е в историята (ВИДЕО)

Вижте подробности

Левски обяви програмата си до дербито

Вижте какво съобщиха „сините“

Двама основни футболисти се връщат в строя на Локо (Сф)

Валентин Николов и Мики Орачев подновиха тренировки

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

Официално: Глобиха Пирин и Хебър с по 2 бона

Вижте всички решения на Дисципа

Крумовград с контрапозиция: До персоната с изявен статут...

"Недоумяваме каква е тази драма заради желанието ни да играем по-близо“

Митков в Левски до 2027 година

"Сините" се обвързаха с големия си талант

Капитанът на футзалния Черно море: Мислим за титлата

Пламен Стойков се цели и в Шампионска лига

България U16 стартира с успех участието си на Турнира за развитие на УЕФА

Тимът на Симов удари Молдова

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки