Скандал в Локо ГО преди мача с Берое

Изгониха Йордан Апостолов заради непристойно поведение, премии за ремито с ЦСКА

Скандал в Локо ГО преди мача с Берое

Сериозен скандал разтърси Локомотив (Горна Оряховица) преди днешното гостуване на Берое.

Вчера по обед клубът обяви раздялата с полузащитника Йордан Апостолов, футболистът ще бъде освободен веднага и няма да бъде в групата за мача с Берое.

Решението е взето единодушно на извънредно заседание на УС, като според запознати  старши  треньорът Иван Колев не е имал думата. Поводът е непристойно поведение от страна на футболиста, уронващо авторитета на клуба.

"Поведението на Апостол не кореспондира с възпитанието и отношението на един професионален състезател", се казва в официалното съобщение на клубната управа.

Атакуващият халф бе основна фигура в състава на железничарите. Той записа 14 мача и 1 гол за Локо в шампионата. Това бе негов трети сезон в тима. Полузащитникът е част от Локомотив Горна Оряховица от 2014/15, като записа участие в двете кампании в Б група. Преди това Апостолов е играл за Етър, Чавдар Бяла Слатина и Балкан Ботевград във втория ни ешелон.

Новината разбуни духовете сред феновете на Локо. В една от социалните мрежи веднага заваляха коментари в подкрепа на футболиста. Привържениците негодуват, че по този начин явно се прави място в състава за поредния чуждестранен играч.

В същото време стана ясно, че състезателите ще вземат премии за равенството с ЦСКА в последния кръг. Очаква се дори бонусите да бъдат леко завишени спрямо тези, предвидени във вътрешния правилник.

Двубоят Берое – Локо (ГО) започва в 15:00 часа, пряко в ефира на Диема Спорт 2, а по традиция Novsport.com ще го проследи на живо посредством чат-коментар на всички интересни моменти.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки