Скандал: Бибишков взел пари от Локо /София/ и Берое без знанието на Миньор

Нападателят на Миньор /Перник/ тъче на три стана, съобщиха за Novsport.com източници, близки до ръководството на перничани

Скандал: Бибишков взел пари от Локо /София/ и Берое без знанието на Миньор

Нападателят на Миньор /Перник/ Крум Бибишков тъче на три стана, като се опитва да спечели максимално от офертите, които са му отправени отстрана на Локомотив /София/ и Берое, съобщиха за Novsport.com източници, близки до ръководството на перничани.

Таранът е водил предварителни разговори и със „червено-черните” и със старозагорци, като е взел авансово финансови средства и от двата отбора за свой бъдещ евентуален трансфер.

От друга страна, той има перфектен професионален договор с Миньор /Перник/, като всичките му възнаграждения са изплатени, дори и в аванс.

Въпреки това, желанието на играча, декларирано пред ръководството, е той да бъде освободен, а договорът му – прекратен по взаимно съгласие. Той иска да стане свободен агент и да продължи да надцаква в преговорите Локо /София/ и Берое.

Ръководството на „чуковете” обаче няма намерение да се съгласи с исканията на Бибишков, тъй като лоялно и отговорно е изпълнило задълженията си към деветката. От там са категорични, че той трябва да изпълни своите ангажименти към Миньор и едва след това може да се договаря с бъдещите си клубове.

Другият вариант е отбор, който иска да привлече нападателя в редиците си, да преговаря с перничани и едва, след като заплати исканата трансферна сума, да го счита за свой играч.

Иначе в момента Бибишков е на лагер с Миньо в Банско, но само тялом е там, а духом е в Стара Загора или в „Надежда”, обясниха от клуба пред нашата медия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки