"Комиците" за втора година спечели купата на община Петрич

Общо 16 отбора се включиха във вече традиционната надпревара

"Комиците" за втора година спечели купата на община Петрич

Отбор "Комиците" за втора година спечели купата на община Петрич в коледен турнир по футбол.

Общо 16 отбора се включиха във вече традиционната надпревара за купата на общината продължила една седмица в зала "Арена Петрич".

На финала "Комиците" надиграха с 4:1 отбора на "Вега" и затвърдиха доминацията си за втори пореден път в коледния турнир.

Купата и златните медали на шампионите връчи кметът на община Петрич Димитър Бръчков, а купата и сребърните медали техните достойни подгласници получиха от Костадин Кабранов, бивш футболист на ФК "Беласица".

В малкия финал за третото място отборът на "Кимакс Юнайтед" победи с 5:3 "Рива 21" и заслужи бронзовите медали, връчени от друг известен петрички футболист от близкото минало - Валери Дагалов.

Голмайстори на турнира станаха двама играчи - Благой Наков и Тони Тасков, наградени от национала Спас Делев, който в момента играе за полския "Погон Счечин". Отличието за най-добър вратар е за Димитър Пангев, който получи приза от Благой Макенджиев (сега футболист на ПФК "Берое").

Стоян Стойков заслужи приза за най-полезен играч на турнира, а наградата връчи Иван Коконов, футболист на ПФК "Черно море". За феърплей наградата отиде при отбора на "Вега". Тимът на село Кавракирово - "Вихър", получи специалната награда на турнира - ваучер на стойност 200 лв.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки