Сензациите в пресата: ЦСКА отказа дузина предложения за нови, Марсиньо пред завръщане

Иво Димов пак води звезда за Ботев (Пд), Стойчо Атанасов диша във врата на Манолев и още…

Сензациите в пресата: ЦСКА отказа дузина предложения за нови, Марсиньо пред завръщане

Сензациите в пресата днес, неделя, 22 януари 2017 година:

„24 часа”: Бразилецът Марсиньо пред завръщане в ЦСКА

Бразилецът Марсио Де Соуса Грегорио Жуниор - Марсиньо, може да се върне в ЦСКА. 30-годишният атакуващ халф е предложен на „червените" от мениджър, работещ на руския пазар.

Марсиньо разтрогна по взаимно съгласие договора си с тима от местната Висша лига „Уфа" в петък и вече е свободен агент. Марсиньо премина в руския тим през лятото на 2014-а от ЦСКА, като през есенния сезон изигра 11 мача за „Уфа" без да отбележи гол.

Марсиньо влезе в сърцата на феновете от сектор „Г" с феноменалния си гол в дербито срещу „Левски" през април 2014-а, загубено от „червените" с 1:2.

За един сезон в ЦСКА Марсиньо изигра 29 мача и отбеляза 7 попадения. Миналата зима се появи информация за интерес от страна на „Лудогорец" към опитния полузащитник. 

„Тема спорт”: Стойчо Атанасов диша във врата на Манолев

Стойчо Атанасов е амбициран да върне титулярното си място в ЦСКА от началото на сезона. Младокът започна първенството като основен играч в състава, като се изявяваше добре в дясната зона на защитата. Последва контузия, която го извади от терените за близо два месеца, от което се възползва новопривлеченият Станислав Манолев, който заигра на неговата позиция. Сега обаче Атанасов има шансове да си върне мястото в стартовия състав. Той се представя много добре в тренировъчния процес и треньорът Стамен Белчев е изключително доволен от старанието, хъса и качествата му.  47-годишният специалист познава отлично качествата на младока още от съвместния им период в Литекс, а след това разчиташе на него и в дублиращия състав на ЦСКА. Стойчо Атанасов ще получи равен шанс с Манолев в контролите, като е планирано двамата да си разделят по полувреме в  по-голяма част от проверките, както и да изиграят по един цял мач. Както е известно, бившият футболист на ПСВ Айндховен чака предложение от чужбина и ако получи такова, което го устройва, по всяка вероятност ще се раздели с клуба. На "Армията" пък планират да наложат Стойчо Атанасов в състава през пролетта и така да го подготвят за следващия сезон, в който десният краен бранител да влезе с много по-голяма увереност, самочувствие и опит.

„Тема спорт”: ЦСКА отказал близо дузина предложения за нови играчи
ЦСКА е отказал близо дузина предложени му футболисти през последния месец, разбра "Тема Спорт". Различни мениджъри са залели с оферти ръководството на червените, но то на този етап не е пожелало да се възползва от предлаганите му трансферни опции. С идването на Гриша Ганчев на "Армията" сложиха край на практиките от миналите сезони да се привличат безразборно играчи и предпочитат да действат само чрез своите хора, които отговарят за селекцията. Както е известно, дълги години в ЦСКА се взимаха футболисти на поразия, а Борисовата градина се бе превърнала в рай за футболни агенти. С тези политики вече е приключено. Самите мениджъри вече знаят, че трудно могат да предложат на ЦСКА играч и той веднага да бъде взет, както се практикуваше доста време. Запознати твърдят, че в предходни трансферни периоди на червените са оферирани по над 20 футболисти в рамките на два месеца. Сега тази бройка е чувствително намалена, вероятно защото агентите вече знаят, че клубът трудно ще привлече състезател, без да го е проучил и в най-малките детайли, и то не само като чисто футболни качества.

„Меридиан мач”: Иво Димов пак води звезда за Ботев (Пд)

Бразилският централен нападател Виана ще бъде черешката на тортата в селекцията на Ботев, разкри „Меридиан Мач". Южноамериканецът ще пристигне на лагера в Турция другата седмица. Той няма да минава проби, като остават само детайли за доуточняване относно договорът му. Треньорът на „жълто-черните" Николай Киров е набелязал Виана като заместник на голмайстора Жоао Пауло, който премина в Лудогорец. Отново ексцентричният варненец Иво Димов е мениджърът, който води новия нападател в Ботев. Преди това той доведе у нас, както Жоао Пауло, така и Фелипе Бризола. Виана се подвизава в долните дивизии на Бразилия, но според запознати е с подобри показатели от преминалия в Лудогорец стрелец. В близките дни се очаква и развръзка с трансфера на Фелипе Бризола, като офертите са две - едната е от Словения, която е по-примамлива, а другата от клуб, в близост до България.
Черно море без двама титуляри срещу Пирин

Даниел Димов и Влатко Дробаров пропускат гостуването

Черно море държи солиден коз за успех срещу Пирин

"Моряците" не са губили от "орлетата" от шест години

Борусия (Мьонхенгладбах) хареса Дуа от Лудогорец

Нападателят е оценен на 5 милиона евро

Славия ще спре Крумовград за Топ 6

Вижте подробности

Ясен е окончателният капацитет на "Българска Армия"

Стадионът ще събира междъ 16 и 18 хиляди души

Александър Любенов: Грешките изграждат

Стражът на Локо София говори по няколко теми както на терена, така и извън него

Крумовград си хареса звезда на Ботев Враца

Браян Переа има 6 гола в 25 мача този сезон

Архитект Хаджиев: Този стадион ще е впечатляващо съоръжение

"Горди сме, че по-малко от година след представянето на проекта, вече текат дейности", заяви той

Снимат филм за най-великия голмайстор на Черно море

Идеята е на фен фракция Д'Ъртанян

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки