Конте: Коща днес сложи край на всички спекулации

Ние отговаряме на терена на журналистическите въпроси

Конте: Коща днес сложи край на всички спекулации
Мениджърът на Челси Антонио Конте сподели своето мнение за победата над Хъл (2:0). 
 
„Коща изигра един много добър мач и аз съм доволен. На пресконференцията преди мача мнозина ме питаха за формата му, за отношението му. И аз казах, че ще взема най-доброто решение за отбора, а след този мач мисля, че взех правилните.”
 
„Нормално е да ми се задават много въпроси за Коща. За нас най-важното нещо е да се отговаря по време на мач - за играчите, за мен, за клуба, за феновете, за нашата позиция във временното класиране.”
 
„Честно казано, останах много доволен от начина, по който той отпразнува гола, защото по същото време аз празнувах на пейката. Най-важното е, че той вкара”, каза Конте в ефира на „Скай Спортс”. 
 
„Доволен съм, че днес Коща сложи край на всички спекулации. Аз винаги казвам истината, той игра много добре и сложи край на всички слухове.”
 
„Този мач за нас беше много труден, в такива мачове винаги е трудно. Нашият съперник игра добре, организирано и ни създаде проблеми. В момента тече вторият полусезон и всеки мач е труден не само за нас, а и за всеки друг отбор”, коментира италианецът е ефира на Би Би Си. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки