Бекъм: Исках да завърша кариерата си в Манчестър Юнайтед

Той разкри, че клубът се е договорил с Барселона за него точно преди да отиде в Реал

Бекъм: Исках да завърша кариерата си в Манчестър Юнайтед

Бившият английски национал Дейвид Бекъм обяви, че никога не е искал да напуска Манчестър Юнайтед и е искал да завърши кариерата си на „Олд Трафорд”.

 

Той разкри и че ръководството на „червените дяволи” е постигнало споразумение да премине в Барселона точно преди да облече екипа на големия съперник на каталунците Реал (Мадрид).

 

„Чух слухове, че може да бъда продаден. Бях на ваканция в САЩ заедно с Виктория и един приятел ми се обади, че „Скай Спортс” твърди, че Юнайтед се е договорил с Барселона за мен. Казах, че това не е вярно и че нищо не знам по въпроса”, каза Бекъм пред BBC Radio 4.

 

„Когато се прибрах в Англия исках да разбера какво точно се случва и ми казаха, че е истина, че са постигнали договорка с Барселона. Тогава проведох разговор с моя агент и обявих, че ако ще има мой трансфер, то ще е само в Реал Мадрид. В рамките на един ден се срещнах с президента на клуба, стиснахме си ръцете и така стана всичко”.

 

„Беше трудно. Не гледах мачове на Манчестър Юнайтед около три години, след като напуснах. Бях шокиран и съкрушен, защото точно бяхме станали шампиони. Без никакво съмнение исках да завърша кариерата си на „Олд Трафорд”. Това си беше моят отбор. Нямах никакви намерения да напускам”, добави Дейвид Бекъм. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки