Кирил Домусчиев: Като цесекар привлякох в Лудогорец хора с качества от ЦСКА

Лудогорец ще търси наследници на Владо Стоянов, Минев и Дяков от собствената си школа, обяви Домусчиев

Кирил Домусчиев: Като цесекар привлякох в Лудогорец хора с качества от ЦСКА

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев изтъкна професионализма като причина за привличането на свързаните с ЦСКА Ради Здравков и Спас Джевизов в екипа на разградчани.

„Знаете, че от самото начало на проекта аз като бивш член на управата за няколко месеца в ЦСКА и като цесекар, познавайки хора от клуба и от миналото и от контактите ми с тях, започнах да привличам някои хора, които си търсеха работа и които можеха да дадат необходимото качество за този проект”, сподели Кирил Домусчиев пред БНТ.

Пренасочването на повече инвестиции към базата и стадиона няма да се отразят на нивото на първият отбор, смята Домсучиев, който постави за цел пред спортно-техническото ръководство да наложи двама или трима юноши в първия състав през следващия сезон.

„Следващата стъпка, ако говорим за отбора и това сме го говорили вече и с треньорите – две или три момчета от школата от лятото ще бъдат наложени в мъжкия отбор, защото в крайна сметка имаме футболисти, които са на 32, 33, 35-6 години, българи, които ние трябва да им намерим заместници”.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки