Белчев: Имам още претенции към футболистите (ВИДЕО)

„Дано новите попълнения нямат нужда от адаптация”

Белчев: Имам още претенции към футболистите (ВИДЕО)

Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев каза, че има още какво да се желае от играта на неговия отбор след равенството 2:2 в контролата с Динамо (Киев). Той изтъкна, че е искал неговите възпитаници да играят по-опростено.

„Винаги е добре за всеки отбор, който направи добър резултат срещу гранд като Динамо (Киев). Идеята ни беше да играем по-опростен футбол, получаваше се на моменти. Имам още претенции към футболистите – при владеенето на топката, кога да правим контраатака”.

„Когато противникът дълбоко пресира, всеки изпитва трудности. Но ние сме опитваме да търсим свободния човек, свободните пространства. Има много начини за излизане от преса и търсим вариантите”, каза още наставникът на „червените”.

„До първото попадение на Динамо те нямаха чисто положение. Рафа Перес допусна грешка. После направихме още една грешка и дойде вторият гол. Не трябва да допускаме такива грешки. Всеки ден работим да изчистваме слабостите и да затвърждаваме добрите неща, дано времето ни стигне”.

„Остава още малко време до началото на първенството, имаме още две проверки. Дано до последната контрола, дойдат и новите. Надявам се, че ще са опитни и няма да имат нужда от адаптация, да паснат веднага”. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки