Гонзо: Отпаднахме физически след 70-ата минута, не изиграхме силни контроли

"Смятах, че можем да победим ЦСКА, съжалявам. Тройката? Това е цел, за която не сме готови"

Гонзо: Отпаднахме физически след 70-ата минута, не изиграхме силни контроли
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов заяви след загубата от ЦСКА с 0:2, че след 70-ата минута отборът му е отпаднал физически. 
 
„До 70-ата минута нашият отбор игра добре. Имахме динамиката в играта, ситуациите. Изпуснахме първото полувреме 1-2 ситуации и след 70-ата някои от футболистите се изгубиха, приехме играта в нашата половина. Вторият гол няма значение, защото вече атакувахме с трима. Смятах, че можем да победим ЦСКА, съжалявам, това е.” 
 
„И да бяхме победили днес, има още толкова мачове... Щом влезеш в шестицата, имаш още 10 тежки мача в плейофите. Победата щеше да се отрази добре на самочувствието на нашия отбор.” 
 
„Защо сме отпаднали физически? Може би защото нямахме така добри контроли. Оттам дойдоха проблемите.” 
 
„Разбира се, че се отразява отсъствието на Венков и Дани Георгиев, левият бек също беше контузен. Наложи се това момче Мартин Костадинов да играе от десен в ляв. Проблемът обаче беше, че нападателите не бяха агресивни. Беше ясно, че който вкара гол пръв, ще победи.” 
 
„Днес имахме четирима юноши в групата. За всеки ще има място в тези мачове. Те трябва да си го използват, както днес го използва Мартин. Аз ще им дам шанс, а доколко ще ги използват, зависи от тях. Не ги деля на юноши и мъже. В този отбор трябва да си мъж. Смятам, че след 2-3 години Черно море ще има юноши в първия състав. За Хлюпик не мога да коментирам, защото игра малко. Смятам, че Хосе се справи добре. Докато беше на терена, имахме контрол върху топката.” 
 
„Бамба? Не, няма да остане. Траянов вече е готов, почва да тренира. Пламен Николов го чакаме след 15-20 дена, така че нямаме нужда от нов”, каза Гонзо пред „Диема Спорт 2”. 
 
Пред останалите медии той допълни: „Не смятам, че отборът не е бил физически подготвен, а отпаднахме физически последните 20 минути. Просто не изиграхме силни контроли. Хосе и Хлюпик тренират от скоро при нас.” 
 
„Тройката? Това е цел, за която не сме готови. Ще се борим, докато имаме шансове.” 
 
„Липсва ни стадионът във Варна, но това е положението. В крайна сметка държавата има ангажимент да направи съоръжението. След като няма стадион, играем по села и паланки.” 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки