Емблематични волейболисти ще играят шоу мач преди дербито между Левски и ЦСКА

Димо Тонев и Владо Николов срещу Любо Ганев и Боре Кьосев утре в "Арена Армеец"

Емблематични волейболисти ще играят шоу мач преди дербито между Левски и ЦСКА

Емблематични волейболисти от последните две звездни поколения на България ще участват в шоу мач между "сини" и "червени" ветерани и ВИП личности, който трябва да подгрее суперсблъсъка Левски - ЦСКА в Суперлигата. Двубоят е утре от 19:30 часа в "Арена Армеец". Мачът ще бъде предаван пряко по Диема Спорт 2.

 

Вечното дерби за първи път ще се играе в най-голямата зала у нас - „Арена Армеец“, а организаторите разкриха и съставите за битката между бивши играчи на двата клуба. За Левски излизат капитанът на "трикольорите" от 1994 г. Димо Тонев, с когото представителния ни тим завърши на четвърто място в Световната лига, както и тогавашният му съотборник Найден Найденов.

 

В червен екип срещу тях ще застанат терминаторите от същата онази селекция на Брунко Илиев – Любо Ганев и Борислав Кьосев. От генерацията, завоювала бронз от Световното в Япония 2006 и Европейското в Турция 2009, ще играят президентът на Левски и генерален секретар на БФВолейбол Владимир Николов, а в армейския лагер разпределителят Николай Иванов и Евгени Иванов - Пушката.

 

Вече са ясни и двамата победители, които ще запълнят квотата на феновете в шоу мача – левскарят Тодор Шишков и цесекарят Радослав Раев. Програмата преди вечното волейболно дерби ще започне в 18:00 часа с музикално DJ парти, докато зрителите постепенно влизат в залата, в 18:30 русенската рок банда Bloodrush ще забие с най-големите си хитове, след което идва ред на ветераните и ВИП-овете да изиграят един гейм. За финал звездата от X Factor Кристиан Костов ще изпълни най-горещите си парчета. Водещи ще бъдат актьорите Тончо Токмакчиев и Камен Воденичаров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки