Хиндлиян: Привържениците на Левски не са служители в компания, която г-н Русев управлява

Той смята, че в модела на управление в Левски се преплитат политико-икономически отношения

Хиндлиян: Привържениците на Левски не са служители в компания, която г-н Русев управлява

Председателят на НКП на Левски Степан Хиндлиян коментира ситуацията в клуба. Той смята, че в модела на управление в Левски се преплитат политико-икономически отношения.

 

„Могат да бъдат направени аналогии със съдбата на други клубове. Г-н Русев е крайно време да разбере, че по този начин с привържениците на „Левски“ не става. Те не са служители в компания, която г-н Русев управлява. Това са хора с чест, морал, достойнство, историческа памет и много от нас продължаваме семейна традиция да бъдем левскари. До сега чувахме, че имаме някакви отговорности и от нас се изисква. От друга страна от него, не чухме нищо по темата „Левски“, заяви Хиндлиян пред телевизия BiT .

 

„В НКП решихме, че ние няма смисъл да продължаваме да се занимаваме с нещата, с които се занимаваме до момента. Няма смисъл да се правят събитията, които са с цел популяризиране на левскарството. Няма смисъл да полагаме неимоверни усилия с цената на гнева на наши приятели и съмишленици по превенцията на футболното хулиганство. Доста от тези неща на този етап ще спрем да си правим, защото очевидно ръководството на „Левски“ не си дава сметка кои сме ние и каква е нашата цел“, коментира той.

 

„Дали е Спас Русев, или е следващият, на мен лично не може да ми бъде враг. На мен ми е враг моделът, който е създаден в „Левски“ – политико-икономическите отношения, които се преплитат в клуба. Дали е КОЙ, или е той, или е онзи, или е бай, нямам идея. Важното е, че моделът е порочен. На мен моделът ми е враг“, категоричен е председателят на НКП на „Левски“.

 

Степан Хиндлиян коментира и дълговете на „Левски“. „Вземаме 12 милиона от „Виваком“ за 6 години, за да прекръстим стадиона, от които половината връщаме като търговски заеми. А кои са търговските заеми, към кого са?“, посочи още той.

 

„Няма да бъдем медиатори между клуба и привържениците. Понесохме много чисто организационни, а и чисто личностни негативи. Няма да продължим да играем тази роля, защото тя беше от добри намерения. В крайна сметка добрите намерения изяждат главата. Г-н Русев да каже елементарни въпроси за функционирането на един клуб. Не омаловажавам името и труда на никого“, призова Хиндлиян. Той каза, че ако се обърне към ръководството на „Верея“, ще получи отговор.

Рик Джонатан: Хубаво е, че има конкуренция в Лудогорец

„Следвам моя път, това не е късмет, а работа“

Любо Пенев: Вниманието ни е насочено към първенството

„Имаше липса на концентрация“

Дерменджиев: Целта е дубъл

Гледаме към финала, призна треньорът на "орлите" след 4:0

Тържествата за юбилея започнаха с поднасяне на цветя пред паметната плоча на Етър

Бончо Генчев припомни, че "виолетовата" школа е дала на България много големи футболисти

Ники Михайлов и Живко Миланов минаха изпити на "Герена"

На двамата им предстои дипломиране в Национална спортна академия "Васил Левски"

"Герена" все по-близо до реконструкция, общината става собственик

Архитектурната комисия взе решение за прехвърлянето на стадиона Областната управа към общината

БФС поздрави Етър за вековния юбилей

Ето какво написаха от централата

OФИЦИАЛНО: Големи буферни зони за ЦСКА - Левски

Вижте подробности

Билетите за ЦСКА - Левски вече са в продажба

Пропуските за Сектор "Б" и "Г" са по 10 лева

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки