Босът на Локо (Сф) притеснен, че не може да намери спонсори

Целта на тима е да бъде в първата шестица на Втора лига

Босът на Локо (Сф) притеснен, че не може да намери спонсори
На специална пресконференция в Пресклуб „България” собственикът на Локомотив Сф Иван Василев, старши треньорът на тима Явор Вълчинов и шефът на ДЮШ Ивайло Паргов говориха за целите и амбициите във втория полусезон във Втора лига.
 
„Миналата година направихме отбор за една седмица. Бяхме притеснени, нямахме футболисти. С общи усилия успяхме да извоюваме позиция в средата на класирането. Тази позиция ни дава възможност да търсим по-добро място през пролетта. С направената селекция и с новото треньорско ръководство  се надявам да постигнем целта си – да бъдем в шестицата“, сподели Иван Василев.

Той добави, че  с колегите си от ръководството на клуба постоянно търсят  да намерят спонсори и рекламодатели, но засега без успех. Засега се справя сам, но за влизане в Първа лига ще са нужни още средства. Както е известно, тази година Локомотив няма право да влезе в елита, тъй като е ново дружество.
 
Новият старши треньор на Локомотив Явор Вълчинов каза пред репортерите, че има две основни цели – да постигне необходимия баланс между играчите, които играят от есента, и новите ппопълнения, както и между опита и младостта.
 
"Заедно сме с отбора от 40 дни и виждам как нещата непрекъснато се подобряват. За разлика от други мои колеги, аз смятам, че победите в контролите са необходими за самочувствието на отбора. Аз съм човек, който работи методично. Тази година ще искаме да поставим основата, върху която да стъпим през следващия сезон“, уточни Вълчинов.

Според него основни претенденти за влизане в Първа лига са отборите на Етър, Септември и Витоша Бистрица, но всички те трябва да се съобразяват с Локомотив.
 

Шефът на ДЮШ Ивайло Паргов заяви, че в клуба вече тренират 350 деца, интересът е голям и през лятото се очаква да станат 500. На голям успех се радва инициативата „Обичай футбола”, която се провежда в училищата в община Надежда. Преди няколко дни от Милано се завърна детето, което получи като награда възможността да посети мача Милан – Фиорентина. А децата на „Локомотив” от набор 2005 г. ще участват на силния международен турир в Швеция.  

Гонзо против дерби без публика: Трябва да решим проблема с футболното хулиганство

Президенът на БФС предупреди, че ако казусът не бъде решен, полицията ще затвори секторите

Балъков: Етър е майката и бащата на моята кариера

Легендата на българския футбол се надява мача в чест на 100-годишнината на "болярите" да стане празник на града

Вальо Илиев: Целта пред ЦСКА 1948 е Европа

"Не искаме да се задоволяваме с малкото, а напротив - да бъдем гладни за повече"

Ботев (Пловдив) продаде 15 000 билета за реванша с ЦСКА

Вижте какво съобщиха "жълто-черните"

Лудогорец пусна билетите за Крумовград

Вижте какво съобщиха от Разград

Изтеглиха жребиите за полуфиналите при ветераните и купата на АФЛ

Витоша (Бистрица) ще спори с Ботев (Враца) за място на финала

Официално: Локо (Пд) разтрогна с Хоркаш

Вижте какво съобщиха от „Лаута“

Официално: Столична община поиска „Герена“

Вижте подробности

Тръпката е в efbet Лига – шампионатът се разделя на 3 групи, интригата е на макс!

Бонусът за елита на платформата за онлайн спортни залози efbet.com важи до края на сезона

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки