Диана Иванова: Спас Русев не се е отказал от Левски. Вярвам, че ще се върне

Говоря постоянно с господин Русев и мога да уверя всички, че не е престанал да се вълнува нито за миг от клуба

Диана Иванова: Спас Русев не се е отказал от Левски. Вярвам, че ще се върне

Изпълнителният директор на Левски Диана Иванова заяви, че Спас Русев все още не се е отказал от ролята си в клуба, а тя лично се надява той да преосмисли решението си да напусне "сините" и да предостави мажоритарния пакет акции на феновете. 

"Вярвам, че привържениците на "Левски", футболистите и цялото ръководство доказаха на Спас Русев, че ние сме един голям клуб. Мисля, че той не е загубил вярата си в нас и също се опитва да обедини всички около "Левски". Ако повярваме и ние в това, ще стане. Искрено вярвам, че той скоро ще се върне. Това е едно голямо бъдеще за "Левски". Говоря постоянно с господин Русев и мога да уверя всички, че не е престанал да се вълнува нито за миг от клуба", беше категорична Иванова пред Би Ти Ви. 
 
"Решението относно акциите, които господин Русев и Боримиров притежават, е лично на собственика. В това не мога да се мешам и не е моя работа. Смятам, че господин Русев не се е отказал нито за момент от "Левски". Той търси подкрепата на хората, които наистина обичат отбора и вярвам, че е разбрал, че най-обединяващата кауза е "Левски". Хората, които наистина подкрепят отбора, не са го изоставили. Ако привържениците, футболистите и собствениците на клуба имат ясна идея какво и как да правят и хората повярват в това, лека-полека съмненията, които посяха всички "големи левскари" и които постоянно се тиражират в медиите изчезнат,  хората ще повярват отново и ще се върнат", добави тя.

"След като постоянно бяхме заливани с въпроси и обвинения, че в клуба стават най-различни нередни неща, най-правилната постъпка, за да можем да оневиним клуба "Левски", който се опитва в наше лице да работи правилно и по един нов модел, единственият начин да покажем на хората е да отворим вратите и се види всичко. Мисля, че се опитахме поне да покажем това", коментира тя изнесените на официалния сайт на тима финансови отчети на отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки