Митрев: В еуфория съм, не съм спал 40 часа, на Левски трябва позитивизъм (+ВИДЕО)

"Осъзнах, че има някои неща в живота, които са по-важни от други", сподели 29-годишният вратар

Митрев: В еуфория съм, не съм спал 40 часа, на Левски трябва позитивизъм (+ВИДЕО)
Вратарят Божидар Митрев сподели, че е много щастлив от завръщането си в Левски. Днес той подписа за година и половина със „сините”. 
 
„От два дни еуфория ме е обхванала, щастлив съм, имах година и половина време за размисъл. Осъзнах, че има някои неща в живота, които са по-важни от други.” 
 
„Имаше варианти да се завърна и преди това - още когато си тръгвах. Тогава ръководството не искаше да си тръгвам. Но тогава нищо не можеше да ме спре. Дали имам недовършена работа, времето ще покаже. Ще давам всичко от себе си. Надявам се Левски да се върне там, където му е мястото.” 
 
„Онази вечер г-н Боримиров ми се обади късно вечерта. Попита ме дали ще играя отново в Левски, отвърнах, че ще се обадя на директора на Шериф и ще дам отговор най-късно до обед. Не съм спал може би 40 часа.” 
 
„Още утре ще тренирам. Кога ще играя? Това треньорът преценява.” 
 
„Имах договор с Шериф, който много малко клубове в България могат да осигурят. Но, както казах, някои неща са по-важни.” 
 
„Времената са по-тежки, защото отборът няма успехи повече от 8 години. Един от малкото съм от онзи отбор. Посланието към феновете? Да бъдат на стадиона, когато могат, и да подкрепят отбора.” 
 
„Надявам се да внеса позитивизъм в съблекалнята. Според мен само това липсва. Проблемът е психически.” 
 
„Първата ми цел сега е да отида да се наспя”, каза 29-годишният национал.

 
Митрев даде интервю и за клубната телевизия. Какво каза той - гледайте във видеото

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки