Кривия: Големите ще се страхуват от Ботев

Спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) - Александър Александров - Кривия, е убеден, че тимът ще се утвърди като водещ фактор у нас още в първия си сезон след завръщането си в "А" група

Кривия: Големите ще се страхуват от Ботев

Спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) - Александър Александров - Кривия, е убеден, че тимът ще се утвърди като водещ фактор у нас още в първия си сезон след завръщането си в "А" група. 

 
"Първенството и мачовете ще покажат дали сме готови за елита. Направихме добра подготовка и стабилна селекция. Изиграхме и добри контроли с класни отбори в Австрия. Ако повторим игра­та си от проверките, съм спокоен", заяви шефът на жълто-черните.
 
"Ръководството не е пос­тавяло конкретна цел пред отбора. Ние ще се стремим да играем добър и атакуващ футбол, с който да радваме многобройните ни привърже­ници и любителите на играта в България. И да се превърнем във водещ фактор у нас", до­бави още Александров.
 
"Големите ще ги е страх от нас, когато гостуват в Пловдив, а и не само", каза още спортно-техническият директор на канарчетата.
 
"Селекцията вече е приклю­чила. Няма време за повече но­ви. Това, което бяхме замисли, го изпълнихме. Имахме жела­ние за централен нападател, но не на всяка цена", завърши Александър Александров-Кривия. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки