Марсиал иска да остане на "Олд Трафорд", Погба се връща по-рано от очакваното

„Тук се чувствам като у дома си”, каза нападателят

Марсиал иска да остане на "Олд Трафорд", Погба се връща по-рано от очакваното

„Честно казано, тук се чувствам като у дома си и това ме кара да желая силно да остана.”

Така Антони Марсиал коментира слуховете, че възнамерява да напусне Манчестър Юнайтед през лятото заради липсата на достатъчно игрово време през сезона.

21-годишният френски национал бе неизменен титуляр при Луис ван Гаал, но получава далеч по-малко шансове за изява при Жозе Моуриньо.

„За мен това е един наистина специален клуб, със страхотни фенове, на които искам да се отблагодаря за оказаната подкрепа – коментира Марсиал пред клубния сайт на „червените дяволи”. - Тук привържениците не са като във Франция. Там, когато играта не ти върви и не можеш да се разпишеш в няколко срещи, те освиркват, докато в Манчестър е точно обратното. Хората те подкрепят и това е важно за мен”, допълни френският национал.

Междувременно стана ясно, че неговият сънародник Пол Погба ще се завърне на терена по-рано от очакваното.

Очаква се най-скъпият футболист в света, според платената трансферна сума, да е на линия още за мача с Евертън на 4 април.

Халфът се контузи по време на двубоя от Лига Европа срещу руския Ростов, като първоначалните прогнози сочиха, че ще отсъства от терените за около месец.

Възстановяването му обаче върви по-бързо от предварителните прогнози, пишат английските медии и напомнят, че Погба е участвал в 41 от досегашните 48 мача на Юнайтед през сезона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки