В Левски искат сами да си продават ТВ правата

Левски е един от клубо­вете, които сами искат да продават телевизионните си права през новия сезон. Как­то е известно, първенството на "А" група започва след седмица, а още не е ясно дали срещите ще се играят "на тъмно"

В Левски искат сами да си продават ТВ правата
Левски е един от клубо­вете, които сами искат да продават телевизионните си права през новия сезон. Как­то е известно, първенството на "А" група започва след седмица, а още не е ясно дали срещите ще се играят "на тъмно". Телевизиите са отправили двойно по-ниски оферти за целия сезон на първенството в сравнение в миналата година, което не устройва отборите ни. Именно поради тази причи­на финансовият директор на сините Константин Бажде­ков призна за "7 дни спорт", че от Герена желаят сами да продават своите срещи.
 
- Сумата, която е предло­жена, не устройва Левски, както и другите клубове. Ако не се стигне до споразу­мение, ние предлагаме БФС да предостави възможност ние да си продаваме пра­вата. За нас е важно да има телевизионно излъчване. За нашия клуб съм спокоен, интерес към нашите срещи ще има. Като се водят пре­говорите пряко, ще има и по-регулярно плащане, а не да чакаме пари месеци на­ред. Дори смятам, че можем да получим повече средства, отколкото в последните го­дини. Ние още чакаме едни 220 хил. лв., дано да си ги получим. Миналата година ние подписахме под на­тиск, защото ни заплашиха с глоби и изхвърляне от "А" група и нямахме избор. Този път това няма да стане. Постоянно правим подо­брения по нашия стадион, има рекламодатели и т.н. 
 
Ние играхме постоянно на осветление, а това са разхо­ди, които също трябваше да бъдат покрити. БФС трябва да реши какво ще прави в най-скоро време, защото ние не знаем кога и от колко часа ще играем срещите си, а първенството започва след седмица. Нека тази година ние да опитаме да продаваме телевизионните си права, пък да видим кое ще е по-до­бре - заяви за "7 дни спорт" Константин Баждеков.
Димов: Показахме как се постигат резултати

Капитанът на Черно море говори след успеха с 4:0 над Лудогорец

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Илиан Илиев: Следващият ни мач е най-важният (ВИДЕО)

"Моряците" гостуват на ЦСКА в ключов сблъсък за второто място

Английско крило пристига на тестове във Втора лига

Люис Емануел Овиреду има интересна история

Ботев (Пд) обяви нов шеф в клуба

Стефан Попов с ключова роля на "Колежа"

Зона София спечели четвъртото издание на “Турнир на талантите”

Бояна домакин на надпреварата

Кой гол ще бъде определен за номер 1 във финала за Купата? (ВИДЕО)

Вижте кандидатите

Кабаков свири ЦСКА - Черно море

Двубоят е директен сблъсък за сребърните медали

Локо (Пд) и Ботев (Пд) в битка за белгиец от Етър

Карсела следен и от клубове от Унгария и Словакия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки