Венгер: Трябва ни постоянство

Мениджърът на Арсенал остана доволен от победата над Уест Хям

Венгер: Трябва ни постоянство

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер бе доволен от победата на "артилеристите" с 3:0 над Уест Хям, която доближи тимът до място в топ 4.

"Имахме труден период и нашата увереност си бе отишла бързо, но започва да се връща лека-полека. Предстои ни финалният спринт във Висшата лига и постоянството ще бъде много важно. Отборите пред нас в класирането имат предимство, така че ние имаме много малко възможности да губим нови точки", заяви французинът след срещата.

В същото време колегата му на пейката на "чуковете" Славен Билич заяви, че тимът му е битката за оцеляване, след като допусна пета поредна загуба. "Разбира се, че сме в битката за оцеляване. Няма нужда да го крием. Това не е песимизъм, а самата реалност. Казах на играчите да забравят днешния мач, защото ни предстоят решителни срещи.

Чака ни дерби със Суонзи в събота и трябва да започнем да печелим мачовете си. Сега е важно да си върнем увереността и една победа би ни помогнала много. Всеки три точки в тази фаза на сезона са безценни", заяви Билич.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки