Крушарски: Няма нов треньор, освен аз да изляза да ги водя

Собственикът на Локо (Пд) заплаши да уволни всички директори в клуба

Крушарски: Няма нов треньор, освен аз да изляза да ги водя

Собственикът на Локомотив (Пд) Христо Крушарски заплаши с оставки всички директори в клуба, ако не си свършат работата бързо и качествено с намирането на нов старши треньор след напускането на Едуард Ераносян.

„Няма такова нещо (бел. ред. нов треньор). Още всичко е в процес на обмисляне и решение на спортно-техническото ръководство и на директорите а клуба. Тоя път съм ги оставил те да си свършат работата и да могат да работят. Освен аз да изляза да ги водя, но от Италия няма как да стане. Предполагам, че Чавдар, Росен у Румен са взели вече решение. Вече са в Пловдив и си решават въпроса. Чавдар ми е приятел, той ще каже”, заяви Христо Крушарски.

Той не знае за решението Иван Маринов – Маслара да замени Христо Колев временно начело на тима. Крушарски подчерта, че ако никой от управата не може да си върши работата, накрая ще остане само той да управлява Локомотив.

„И за Масларя не знам. Щом ръководството е решило да прави промени, явно има някакво право. Изказването на Бащата не съм го чел, не съм го чул, не съм го и слушал. Като се прибера, ще се изнася. Но повече няма да позволявам да се казва „Тоя ме сготви, оня ме сготви”. Най-накрая аз ще стана главен готвач. Дал съм изпитателен период на ръководството да си свършат работата. Ако не я свършат, си заминават и аз сам ще си я върша.  На вълка вратът е здрав, защото си върши работата сам. Тримата директори и Чавдар имат право да правят промени, заедно съгласувано с Христо Бонев. Те трябва да вземат решението, да го предложат и им казах, че този път аз няма да го утвърждавам, те да си го утвърждават. Те могат да решат всичко и да вдигнат отбора както беше миналата година, и по някое време тази година. Аз ако нямам цел за какво стоя тук? Аз има цел и рано или късно ще я постигна. Досега като казвах аз излизаше, че аз не съм футболен човек и допускам грешки. Сега оставих на футболни хора да решат въпроса”, обясни Христо Крушарски пред „Дарик”.

„ЦСКА на мен ми е слабост и Левски. Малко закъснях с Левски, но с ЦСКА няма да закъснея”, обеща да дойде на мача с ЦСКА в четвъртък собственикът.

„Феновете са си фенове. Аз с тях се разбирам, лошото е, че не са ми се обадили да парирам нещата. Не мога да ви кажа защо не се продават билети за трибуна „Бесика” за мача с ЦСКА”, коментира той непускането в продажба на билети за „Бесика” за мача с ЦСКА в четвъртък.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки