Илиан Илиев: Със сигурност играчите са психически затормозени / ВИДЕО /

Треньорът е доволен от първото полувреме и недоволен от второто след 4:1 над Пирин (ГД) в контрола

Илиан Илиев: Със сигурност играчите са психически затормозени / ВИДЕО /

Треньорът на Левски  Илиан Илиев призна, че сред играчите на Левски със сигурност има психическо затормозяване след отпадането от Лига Европа след само два мача. „Сините” записаха победа за самочувствие с 4:1 над новака в А група Пирин (ГД).

„Със сигурност има психическо затормозяване при футболистите. С този мач показахме, че можем да направим добри неща в атака. В събота срещу Черноморец мачът няма да е така лежерен, имаме доста неща да променяме”, коментира Илиев пред репортер на Novsport.com. Той сподели, че засега от БФС са казали на Левски, че срещата от първия кръг в Бургас ще се играе на 11 август (събота) от 20:00 часа, но програмата може да претърпи промяна.

„Мога да разделя мача на две части. Първото полувреме съм доволен, опитвахме да пресираме веднага като загубим топката. През второто оставихме противника да разиграва повече. От първото съм доволен, от второто не толкова.”, обясни треньорът на „сините”.

За кадровите проблеми бившият треньор на Берое стиска палци контузените да се ооправят по-бързо. „Нищо не се знае, понеделник се предвижда някои от контузените да почнат подготовка. Опциите ни не са много големи затова излязох с 4 момчета от елитната. С години тук е имало проблеми с двойката централни защитници. Виждате, че Дъстли го пращаме на левия фланг, защото Нуно Пинто е контузен. Доста хора ни липсват - Рамос, Пинто. Те са постоянни играчи, сега ги няма. Диамутен всички го видяхте като влезе. Станислав Ангелов мисля, че в средата е по-полезен.”

Илиев отново защити Влади Гаджев след нападките на феновете. „При два от трите гола Влади отне топки и даде начало на атаките, при които вкарахме”.

Треньорът каза, че ще разчита на завърналите се в Левски близнаци Цоневи, но иска те първо да се обиграят в Елитната юношеска група. „Щом са тук близнаците Цонви, значи ще разчитаме за тях”.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки