Предлагат на Левски брата на Марсиал

Бранителят Йоан е еврошампион с Франция

Предлагат на Левски брата на Марсиал

Левски може да осъществи изключително атрактивен трансфер.

На „сините" е предложен френският защитник Йоан Марсиал. В момента той защитава цветовете на втородивизионния Троа и не се представя особено впечатляващо. Визитката на футболиста обаче е невероятна.

Той е европейски шампион с Франция до 20 години през 2010 г., когато е в състава заедно с днешни суперзвезди като Антоан Гризман и Александър Лаказет. На финала „петлите" успяват да победят Испания.

Това обаче дори не е най-интересното, което може да се каже за него, пише „Меридиан мач”. По-любопитното е, че Йоан е брат на суперзвездата на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал. Той е по-голям от него, като в момента е на 25 години.

Роденият през 1991-а година играч е защитавал цветовете на Бастия, Брест и Троа в кариерата си, но в последно време е изпаднал в дупка и играе във втория тим на французите през тази пролет. Точно затова ако „сините" решат да го взимат, ще могат да го направят без пари, макар футболистът да има договор до 2018-а година.

Контактът между Левски и футболиста е осъществен от популярния у нас мениджър Мустафа Майез, който доведе на „Герена" играчи като Аймен Белаид и Мехди Бурабия.

Очевидно обаче „сините" ще вземат решение за трансфера на по-късен етап, тъй като в момента имат доста играчи на поста централен защитник. Сърджан Лукин все още не е преподписал, докато Симон Сандберг е нежелан, а всичко това може да отвори място за нов играч.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки