ЦСКА: Доминираме тотално през последните години в най-важния сблъсък в родния футбол

Всички футболисти на ЦСКА на линия за дербито

ЦСКА: Доминираме тотално през последните години в най-важния сблъсък в родния футбол

ЦСКА ще може да разчита на всичките си футболисти за предстоящото дерби с Левски. Единствено Петрус Бумал е под въпрос, като за неговото участие ще се решава днес. Ето и цялата информация, поместена на официалния сайт на "армейците":

 

ЦСКА и Левски излизат утре (29 април) в 140-тото издание на Вечното дерби. Въпреки допусната загуба на 4 март, армейците доминират тотално през последните години в най-важния сблъсък в родния футбол. В последните 10 срещи между двата съперника ЦСКА има 7 победи, а Левски е стигал до трите точки два пъти - през пролетта на 2013 и на 4 март тази година. Есенното дерби пък бе единственото реми за първенство в последните шест сезона.



ЦСКА влиза в мача с пасив от три точки спрямо Левски и при победа армейците ще задминат своя съперник във временното класиране. До момента ЦСКА записа две победи и едно реми в плейофите, докато съперникът има една победа и две равенства.



Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев ще може да разчита на всички свои футболисти. Под въпрос е единствено Петрус Бумал, като решението за неговото участие ще бъде взето в рамките на днешния ден.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки