Чакат 20 хиляди на "Васил Левски"

При равен резултат на трибуните ще останат фенове на ЦСКА

Чакат 20 хиляди на "Васил Левски"
Повече от 20 хиляди зрители ще дойдат на стадион "Васил Левски", за да гледат сблъсъка между "Левски" и "ЦСКА-София". Срещата е днес от 17,00 часа, а символичен домакин е "синият" отбор. Бройката на желаещите да посетят двубоя разкри зам.-директорът на СДВР Антон Златанов. Комисарят е провел разговор с лидерите на двете агитки, които са обяснили, че има по-голям интерес от страна на феновете от предния двубой. Още повече, че се очаква времето да е приятно, около 20 градуса, и да предразполага за посещение на стадиона. Интересното е обаче, че вчера до 16,00 часа бяха продадени по-малко от 4000 билета за мача, като повечето (1987) бяха за сектор "Б", където се настанява агитката на "Левски". 
 
"На среща в българското първенство рядко се купуват билети предварително, така че е трудно да се каже с точност. Двете агитки и техните лидери заявяват, че има по-засилен интерес , коментира комисар Златанов. Той обясни, че двете агитки отново ще имат шествия преди двубоя. "Ще има сериозни мерки за сигурност не само на стадиона, но и из столицата. Целият ресурс на СДВР ще бъде ангажиран за охрана на обществения ред в цяла София. 
 
При равен резултат на трибуните ще останат фенове на "ЦСКА-София". Ако мачът завърши с успех за един от двата тима, публиката на победителите ще бъде задържана за около половин час, докато другата агитка напусне стадиона, предупреди зам.-директорът на СДВР. 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки