Великов: Изправяме се срещу един от претендентите за титлата

Треньорът допълни, че в Черно море знаят напълно и реално възможностите и силата на Берое в момента

Великов: Изправяме се срещу един от претендентите за титлата

"Изправяме се срещу един от претендентите за титлата и сме наясно с това", заяви преди първата среща от полуфиналния плейоф между отборите на Берое и Черно море Тича наставникът на варненския тим Дарин Великов. Той допълни, че в Черно море Тича знаят напълно и реално възможностите и силата на Берое в момента. "Това е отбор, който до момента спечели две отличия - Купата на България и Балканската лига", обясни Великов.

 
Според него, в момента Берое е един от реалните кандидати за титлата на България. Треньорът е на мнение, че Берое е много добре изграден отбор, с много състезатели с добри физически данни. Освен, че играе атрактивен баскетбол, Берое разполага и с много добър треньор, смята Великов. "Играят много агресивен баскетбол и в двете фази на играта, така че ни предстоят много тежки мачове, но ние ще се опитаме да бъдем същите, както бяхме досега", каза още треньорът.
 
Великов каза, че отборът е "слязъл на земята" след успеха над Академик Бултекс. "Бъдете сигурни, че няма да хвърчим из въздуха, ние знаем какво ни предстои", заяви той и допълни, че отборът ще се постарае Черно море отново да бъде Черно море. "Мога да гарантирам, че аз като треньор и момчетата ще направим всичко възможно да се представим добре", коментира още специалистът.
 
Според него отборът на Черно море Тича е в добро физическо състояние. Великов коментира, че не може да използва повече от седем-осем играчи, а в такива серии късата скамейка е от решаващо значение. "Ограничени сме, но ние сме се справяли с тези ситуации и смятам, че и сега ще се справим", обобщи специалистът.
 
Първата среща от полуфиналния плейоф между Берое и Черно море Тича е днес от 18.30 часа в Стара Загора. В серията се играе до три победи от пет срещи.
Олимпиакос и Фенербахче поведоха в четвъртфиналните плейофи на Евролигата

Вижте подробности

ДРАМА! Берое пак с титлата при жените

Деана Стояновска заби 19 точки

Далас изравни серията с Клипърс след победа с три точки

Пейсърс отнесе Бъкс с 125:108

ОБЗОР: Спартак, Рилецо и Левски завършиха с победи редовния сезон в НБЛ

Вижте четвъртфиналните двойки и крайното класиране

Академик (Пловдив) завърши с категорична победа сезона в НБЛ

След 125:92 над Берое

ОБЗОР: Денвър обрърна ЛА Лейкърс в плейофите на НБА

Вижте подробности

Везенков: Беше странен сезон

Вижте какво каза българинът в НБА

Сибиу и Павлин Иванов отпаднаха от баскетболното първенство на Румъния

Вижте подробности

ЦСКА надви Черно море с невероятен спектакъл с 204 точки (ВИДЕО)

Двата отбора играха за честта си и направиха страхотно шоу за феновете

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки