Шампионът Конте: Страхотен сезон, ако бием Арсенал на финала, ще стане фантастичен

Италианският спец благодари на своите играчи, целия щаб и лекарите в Челси за спечелената титла

Шампионът Конте: Страхотен сезон, ако бием Арсенал на финала, ще стане фантастичен

Мениджърът на Челси изтъкна изцяло усилията на своите играчи като основният фактор за спечелената тази вечер титла на Висшата лига на Англия. „Сините” победиха Уест Бромич с 1:0 като гости и си осигуриха шестата титла на Англия два кръга преди края на сезона.

„Това е страхотно постижение за играчите. Трябва да им благодаря за тяхното себераздаване, работоспособност и търпение, те ми показаха страхотно отношение и огромно желание да опитат да направят нещо велико през сезона. Сега след тази победа мисля, че трябва да сме щастливи и доволни от целия сезон”, сподели щастливият Конте за Sky Sports след големия триумф на „Дъ Хоутърнс”.

Той похвали целия си щаб, начело с лекарите и всички, които се грижат за здравето и формата на футболистите. Конте нарече сезона страхотен, но подчерта, че той би станал фантастичен само при успех над Арсенал на финала за ФА Къп.

„Те свършиха страхотна работа. Нямахме много контузии и си свършиха перфектно работата. Това беше страхотен сезон, но за да стане фантастичен трябва да спечелим ФА Къп”, посочи Конте.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки