Дерменджиев: Днес футболистите се забавляваха

"Ще направим входящ трансфер, само ако имам изходящ такъв"

Дерменджиев: Днес футболистите се забавляваха

За мен се получи един отворен мач. Малко по-лежерно излязоха да играят първите 20 минути, но вие виждате, че днес се забавляваха, бяха много концентрирани, искаха да изиграят един добър мач. Футболистите не са компютри, изиграха един много тежък сезон и има моменти, в които мотивацията не е до такава степен висока. Аз само го констатирам това,без да го отчитам като грешка. Това заяви треньорът на Лудогорец след победата с 3:1 при гостуването на Левски.

"Това е футболът. Левски също имаше ситуации, но ние успяхме да си вкараме нашите и резултатът е 3:1, което ни удовлетворява", добави специалистът.

"Когато психически са освободени и всичко е сигурно, като титла, всеки иска да играе. Мачовете и напредват и идват към своя край, аз ще реша кой ще играе срещу ЦСКА."

"Всеки иска да играе и финала, това ще е изключително труден мач и ще трябва да го изиграем много умно, знаете как се играят такива финали. Преди това имаме мач с ЦСКА. Футболистите се забавляват о време на мачовете. Искаме да изиграем двата мача и тогава ще видим кои ще пуснем в почивка, паузата е много кратка. За да се подготвим за атаката на групова фаза на Шампионска лига."

"Караме ги подред мачовете. Отборът е добре и функционално. Ще гледаме да запазим това състояние на отбора поне до финала."

"Когато се събрахме за първи път, когато влезе отборът в Б в А група, това беше в София. Още тогава казахме, че този отбор трябва да стане шампион и трябва да играе в Шампионска лига. Така го казахме, така се получи. Вярно е, че целият екип, който работи за Лудогорец, са много високо интелектуални хора, много помагат и постоянно искат да се надграждат. Лига Европа, два пъти в Шампионска лига, излизане от групи на Шампионска лига, малко надхвърля като очаквания, но с времето това се затвърждаваше и ние искахме с времето Лудогорец да надгради и да стане като константа в Шампионска лига. Вярно е, че догодина ще има изменения и ако тогава успеем, може да се каже, че Лудогорец е константа на едно средно европейско ниво", заяви треньорът на "орлите"

Дерменджиев заяви, че шампионите ще вземат нов футболист, само ако се разделят с някой от титулярите си. "Имаме добри футболисти,  ако има изходящ трансфер, само тогава най-вероятно ще има и входящ."
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки