Митов: Целта е от новия сезон да изградим отбор, който да се противопоставя на тим като Лудогорец

"В Левски конкуренцията трябва да е от първия мач на сезона"

Митов: Целта е от новия сезон да изградим отбор, който да се противопоставя на тим като Лудогорец

Треньорът на Левски Николай Митов заяви след загубата от шампиона Лудогорец, че "сините" са изиграли добър мач, но все още липсва калса на тима. "Изиграхме добър мач, но загубихме. Добре започнахме, но една грешка при първия гол, вече при втория неориентираност. При 2:1 имахме положения, греди, но ни отбелязаха трети гол. Опитността и класата се оказаха решаващи. Идентични ситуации с нашите те ги вкарват. Надигравахме се с Лудогорец, стараха се момчетата. Това е пътят."

Митов добави, че ще разчита на младите футболисти, които и през следващия сезон ще играят за тима.Треньорът добави също така, че конкуренцията в Левски трябва да е от първия мач.  "Трябва да се бутне едно нещо, за да изградиш ново. Целта е от новия сезон да изградим отбор, който да се противопоставя на отбор като Лудогорец. Тези момчета, които не влезнаха в групата за мача,  са дали на Левски, но няма да бъдат в Левски от другия сезон. Предпочитам да виждам хора, на които ще разчитам и през следващия сезон. Първо трябва да изградим един добър отбор. Както видяхте на моменти надигравахме Лудогорец. Трябва да играят футбол по моите виждания, трябва малко време и селекция. Трябва конкуренция. В Левски конкуренцията трябва да е от първия мач на сезона. За да се направи отбор трябва да се рискува. По добре от новия сезон да знаеш, че си изградил добър отбор.  В центъра трябва да сме по осторожни. Работим и гледаме напред."

Треньорът защити Божидар Краев и заяви, че твърдо застава зад младока. "Краев е на 20 години. Колко гола има той и колко мача е изиграл за Левски, и колко мача има за националния. Да тръгнем да го разкъсваме – няма как да стане при мен."

"Аз имам договор за 1 година и ръководството ми е гласувало доверие. Като те поканят в Левски, си длъжен да отидеш."

"Юруков с включи много добре, Найденов много добре, но трябва и класа да се включи в селекцията. Няма предложен договор за Аниете".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки