Стойчо: Не съм ревльо, феновете да се заредят с търпение /видео+снимки/

Треньорът на ЦСКА очаква ситуацията в клуба да се влоши още повече в краткосрочен план

Стойчо: Не съм ревльо, феновете да се заредят с търпение /видео+снимки/

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не е оптимист за ситуацията около наказанието на клуба. „Армейците” бяха наказани да не могат да картотекират новите си летни попълнения, защото Черноморец подаде жалба срещу трансфера на Абел Анисе при „червените”.

Екзекутора на Ливърпул смята, че в краткосрочен план още беди чакат клуба. Той призова феновете да се заредят с търпение и да изтърпят по някакъв начин тези тежки времена за клуба.

Младенов каза, че не е ревльо и не плаче, а казва истината в очите, но това му навлича много врагове.

Не очаквам положително решение от Апелативната комисия. Очаквам нещата още повече да се влошат. Искам да отправя апел към нашите фенове да се заредят с търпение. Непрекъснато си навличам врагове, все съм бил ревльото, все плача, но аз не плача. Какво да говорим? Като говоря и казвам истината в очите, ставам ревльо.”, сподели Младенов пред репортер на Novsport.com след традиционното посещение на спортно-техническото ръководство и играчите на тима в Музея на славата на ЦСКА на "Българска армия".

Треньорът отправи и едно предупреждение към всички съперници на „армейците”. „Да знаете, че ЦСКА ще си върне силата и то скоро. Да му мислят тогава всички останали.

Novsport.com научи, че адвокатът на ЦСКА Радостин Василев вече е депозирал жалба срещу решението на ДК към БФС да спре забрани картотеките на новите играчи в клуба до края на трансферния прозорец. Самият Василев обаче не вярва, че тази жалба ще бъде удовлетворена.



ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки