Рууни: В Англия бих сменил Ман Юнайтед само с Евертън

Има много оферти на масата, както от Англия, така и от чужбина, призна Рууни

Рууни: В Англия бих сменил Ман Юнайтед само с Евертън

Капитанът на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни заяви, че малко или много вече е взел решение за бъдещето си в клуба, който снощи спечели единствения трофей, който липсваше в колекцията му – този от Лига Европа след 2:0 на финала над Аякс.

„Има много оферти на масата, както от Англия, така и от чужбина”, призна Рууни, цитиран от „Би Би Си”.

Рекордьорът по голове за „Червените дяволи” с 253 заяви, че ако остане във Висшата лига може да играе само в един отбор освен Юнайтед – родния му Евертън.

Рууни не иска неговото бъдеще да се превръща в сапунен сериал, който да се точи до края на трансферния прозорец и иска бързо да вземе решение със семейството си какво да прави.

„Разбира се, че искам да играя. Искаш да бъдеш на терена. Мисля, че ако бях по-млад, щях да съм много по-ядосан. Мисля, че разбирам какво е правилното и нужното за клуба и уважавам това. Щастлив съм да бъда част от този триумф в Лига Европа и по някакъв начин да помагам на отбора да печели трофеи, така е през последната година и половина. Трябва да взема решение сега дали искам да продължа да правя това или да продължа напред и да играя по-редовно”, сподели откровено Рууни, който отново не бе повикан и в националния отбор на Англия от селекционера Гарет Саутгейт.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки