Боримиров: Трябва да обмисля случилото се, не съм се крил след загубата

Левски представя новите екипи в сряда от 10:30 ч. на "Герена"

Боримиров: Трябва да обмисля случилото се, не съм се крил след загубата
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров заяви, че не се е крил от медиите след загубата от ЦСКА с 0:3 в последното издание на дербито за сезона.

Подобни твърдения се появиха, след като „червените" размазаха „сините”, а никой от лагера на загубилите не коментира двубоя.

„Не съм се крил след мача. Гледах го от Сектор В, след края излязохме заедно с Краси Иванов, а отпред нямаше нито един журналист. Нали не очаквате да ходя да издирвам медиите, за да говоря пред тях", обясни Боримиров.

Спортният директор не пожела да направи обстоен коментар за случилото се на терена и инцидентите с феновете след края на мача.

„Трудно се говори след подобен мач. Трябва да обмисля случилото се. Ще говоря пред медиите при представянето на новите екипи", каза той пред „Меридиан Мач", а от "Герена" съобщиха, че ще представят новите си екипи утре:

"В сряда, 31 май, в 10.30 ч. на специална пресконференция в залата на хотел „ДЮШ” на "Герена" ще бъдат официално представени новите екипи, с които футболистите на клуба ще играят през сезон 2017/18."
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки