Крушарски ще плати всичко на играчите, увери Чавдар Цветков

Спортният директор на Локо (Пд) лети за среща с боса в Беларус, договорени са 4 контроли

Крушарски ще плати всичко на играчите, увери Чавдар Цветков

Спортният директор на Локомотив (Пд) Чавдар Цветков съобщи, че лети за Беларус, където ще се срещне със собственика на клуба Христо Крушарски. Това ще стане по време на Световната квалификация по футбол на 9 юни. Съперниците в нея са националните отбори на Беларус и България.

"Освен, че ще изгледаме световната квалификация, ще обсъдим и ситуацията в Локомотив (Пд), свързана с подготовката за новия сезон и подготовката на отбора. Веднага след мача на националите се прибираме в България и се захващаме сериозно за работа", поясни Чавдар Цветков.

Той увери, че Христо Крушарски ще изплати всички дължими заплати на играчите, треньорите и служителите на клуба.

Локомотив (Пд) започва подготовка на 15 юни. От 17 до 30 юни ще бъде в Боровец. „Смърфовете” ще използват и базата си в с. Говедарци.

Планирани са 4 контроли - на 23 юни, 30 юни, 4 юли и 7 юни. Последната от тях ще е в Пловдив.

„В отбора ще бъдат привлечени няколко нови попълнения. След като подпишат договорите си ще бъдат обявени имената им”, добави Чавдар Цветков.

Международният младежкия турнир, организиран от Локомотив (Пд) ще се проведе от 24 до 29 юли в Самоков и Боровец. Своето участие в него са потвърдили Аполон (Гърция), Бурсаспор (Турция) и руски тим от Подмосковието. домакините ще участват с най-добрите си футболисти. Чакат се потвърждения от още няколко отбора.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки