Роналдо - щастие и малко тъга в Мадрид

Любовта към Реал Мадрид или страхът от властите, ще надделее в сърцето на португалеца

Роналдо - щастие и малко тъга в Мадрид

Слуховете, че Кристиано Роналдо иска да напусне Реал Мадрид объркаха трансферните планове на много отбори. Зинедин Зидан също не знае какво му поредстои и ще трябва ли да търси заместник на португалеца.

Ако се анализират изявленията на Роналдо в края на сезона, преди да спечели Купата на Испания и финала на Шампионската лига, едва ли някой може да допусне, че това са били прощални думи.
 
На няколко пъти през сезона португалецът показа, че не харесва отношението на някои от феновете към него, освиркванията по стадиона и обвинението в данъчна измама.
 
Въпреки това, Кристиано винаги е изразявал твърдите си намерения да се пенсионира в Реал и даже призна, че се чувства обичан от по-голямата част от "белите" фенове.
 
Преди финала на Шампионската лига срещу Ювентус, Роналдо сподели, че е щастлив в Испания, но му липсва Англия, припомня "Марка".
 
Преди повече от година, португалецът поднови договора си с Кралския клуб до 2021 г., заявявайки, че Реал е клубът на сърцето му, домът му и че подновяването на договора за 5 години е уникален момент в живота му.
 
"Винаги съм се чувствал обичан от хората на Бернабеу. Не слагам всички под един знаменател, но не обичам да ме освиркват и то на собствения ни стадион, особено когато съм перфектен.
 
Благодаря на всички, които пяха, че "Златната топка" е за мен".
 
Сега звездата изглежда е на другия полюс, след като бе погнат за неплатени данъци от испанските власти. Любовта към Реал Мадрид или страхът от властите, ще надделее в сърцето на Кристиано.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки