Антов: Чувството да играя в първия отбор на ЦСКА е страхотно (ВИДЕО)

"Важно е да стоиш здраво стъпил на земята", заяви талантът

Антов: Чувството да играя в първия отбор на ЦСКА е страхотно (ВИДЕО)

 16-годишният централен защитник на ЦСКА Валентин Антов сподели мнението си за мача със Зенит за CSKA.BG. 

 
Той влезе в игра в последните минути на срещата и заяви, че е доволен от шанса, който получава да се подготвя и играе с мъжкия отбор и благодари на съотборниците си, които му помагат да показва най-доброто от себе си. 
 
Антов, който е част от школата на ЦСКА от 10 години, сподели, че всеки юноша мечтае да достигне до първия тим, а когато това се случи трябва да остане здраво стъпил на земята, за да продължава да се развива.
 
"Чувството е страхотно, много се радвам, че ми дават шанс да играя. Да се подготвям с първия отбор е нещото, което всички юноши искат и се опитвам да го използвам", коментира талантът.
 
"Няма значение за колко време влизаш и колко играеш. Важното е да даваш всичко от себе си и да се опитваш да се доказваш. Най-важното е да вярваш в себе си и да се опиташ всеки път да подобряваш играта си".
 
"Разбира се, че се чувствам уверен. Има притеснение, защото все пак играя с първия отбор, но когато влезна на терена съм спокоен и давам всичко от себе си".
 
"Тренировките са много тежки и не е лесно, но трябва да се трудим колкото можем. Много важно е да стоиш здраво стъпил на земята. Когато започнеш да се мислиш за звезда, не можеш да се развиваш. Трябва винаги да надграждаш", завърши Антов.
 
 
 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки