Барселона отказа оферта за Андре Гомеш

Изданието не уточнява кой е бил кандидат-купувачът, но издава, че става дума за английски клуб. По всяка вероятност мераклията е мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който се оглежда за свои сънародници

Барселона отказа оферта за Андре Гомеш

Носителят на купата на Испания Барселона е отхвърлил оферта от 35 милиона евро за полузащитника си Андре Гомеш, информира радио Каталуня.

Изданието не уточнява кой е бил кандидат-купувачът, но издава, че става дума за английски клуб. По всяка вероятност мераклията е мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо, който се оглежда за свои сънародници.

Предложението е било направено чрез агента на играча Жорже Мендеш. Както  известно, импресариото се срещна с представители на "блаугранас", но от клуба са били категорични, че европейският шампион с Португалия не се продава.

Интересното е, че 23-годишният ибериец беше спряган за сигурен напускащ, след като дори феновете на Барса не спираха да го освиркват в няколко мача през пролетта.

Гомеш определено беше сред най-слабите звена във формацията на Луис Енрике, но очевидно новият треньор Ернесто Валведре е готов да му даде нов шанс за доказване на стадион "Ноу Камп".

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки