Славия надви юношеските национали и официално се раздели със Сердеров

Трима са сигурните нови, засега Мишо Венков само тренира

Славия надви юношеските национали и официално се раздели със Сердеров

Славия победи юношеският национален отбор до 19 години на България с 3:1 (2:0) в контролна среща, която е част от подготовката на младоците за предстоящото Европейско първенство в Грузия през юли.

Ивайло Димитров откри резултата за Славия в 31-ата минута, а в 40-ата полузащитникът Янис Карабельов удвои.

В последната минута на полувремето селекцията на Ангел Стойков получи дузпа, но ветеранът Георги Петков спаси удара на Тонислав Йорданов.

В 60-ата минута влезлият след почивката Георги Йомов направи 3:0 за Славия, а в 78-ата минута юношеските национали получиха втора дузпа, отсъдена заради нарушение на новото попълнение Костадин Велков. Станислав Иванов я вкара за 3:1.

До момента три са сигурните нови попълнения на Славия, като договори са подписали Славчо Шоколаров, Костадин Велков и Владислав Узунов.

Левият бранител Михаил Венков продължава да тренира с тима и по-нататък ще се преценява дали да бъде задържан, съобщи БТА, а "белите" официално потвърдиха, че се разделят с 23-годишния нападател Сердер Сердеров.

Той повече няма да бъде футболист на ПФК Славия, след като се раздели с клуба по взаимно съгласие и договорът му беше прекратен, посочиха столичани. 

Руският стрелец записа 38 мача и 10 гола с екипа на "белите", а ПФК Славия му благодари и му пожела успехи занапред.

От утре Славия заминава на лагер в Банско до 6-и юли, където са осигурени четири контролни срещи, а се търси пета.

Ясните съперници са Берое, Пирин, Созопол и новаците във Втора лига Струмска слава (Радомир).

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки