Мапуку: Не пипайте топката на Черната сила

Бившият таран на Берое отново предизвика почитателите си с изява в една от социалните мрежи, с което подтикна феновете да му измислят някакъв прякор. Засега той говори за себе си като за Черната сила

Мапуку: Не пипайте топката на Черната сила

Единият от новите нападатели на Левски - Жуниор Мапуку, явно ще бъде доста атрактивен извън терена, далеч преди сините фенове да са се запознали с действията му с екипа на Левски. Бившият таран на Берое отново предизвика почитателите си с изява в една от социалните мрежи, с което подтикна феновете да му измислят някакъв прякор. Засега той говори за себе си като за Черната сила. Мапуку отново изригна: Не пипайте топката на Черната сила!

Преди няколко дни Мапуку публикува в профила си снимка с фланелката на Левски, като умишлено си беше орязал главата от кадъра, на който се виждаха само гърдите му. Този път нападателят е наблегнал върху краката си, като дриблира с топката. "Здрава работа, здраво и на терена! Не пипайте топката на Черната сила!", написа нападателят. Мапуку се набива на очи и с атрактивната си прическа.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки