Барса се насочи към Саул

Ръководството на Барселона ще се опита да привлече младата звезда на Атлетико Мадрид Саул Нигес след пропадналата сделка с плеймейкъра на ПСЖ Марко Верати

Барса се насочи към Саул

Ръководството на Барселона ще се опита да привлече младата звезда на Атлетико Мадрид Саул Нигес след пропадналата сделка с плеймейкъра на ПСЖ Марко Верати.

Френските богаташи нямат никакво намерение да се разделят с една от звездите си и вече отклониха оферта от каталунците на стойност 100 милиона евро. Това е накарало Барса да потърси алтернатива и от клуба са се спрели на 22-годишния полузащитник на Атлетико, пише AS.

На "Камп Ноу" считат, че Саул ще се впише отлично в схемата на игра на новия треньор Ернесто Валверде и няма да жалят средства за привличането му. "Дюшекчиите" със сигурност няма да искат да се разделят с Нигес заради трансферното ембарго. Той обаче има освобождаваща клауза от 80 млн. евро и ако тя бъде активирана, от Атлетико остават с вързани ръце.

Източникът твърди още, че спортният директор на Барса Роберто Фернандес е посетил Евро 2017 до 21 г., където е гледал изявите на Саул. През миналия сезон той изигра 33 мача в Ла Лига, в които вкара 4 гола и даде 3 асистенции.

 

 

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки