Кои са основните фигури на Германия?

Бундестима и Англия ще се изправят един срещу друг утре в полуфинал от Европейското първенство за младежи, което се провежда в Полша

Кои са основните фигури на Германия?

На Острова се притесняват преди Англия - Германия и то с основание, тъй като Бундестима  разполага с доста силни изпълнители. 

Двата отбора ще се изправят един срещу друг утре в полуфинал от Европейското първенство за младежи, което се провежда в Полша.
 
Ето за кои състезатели на Щефан Кунц предуприждават на Острова да внимават младите Лъвове.
 

 
Серж Гнабри (Байерн Мюнхен) – бивш футболист на Арсенал, а в последствие на Вердер Бремен. Силните му игри му гарантираха трансфер в Байерн Мюнхен срещу 10 милиона паунда. Вкара хет-трик срещу Сан Марино за мъжете, а през изминалия сезон отбеляза 11 попадения в 27 мача за Бременските музиканти. Въпреки че не се прояви достатъчно добре при загубата от Италия с 0:1 в събота, той демонстрира качествата си преди това. Бърз е, а действията му на терена откриват и доста възможности за неговите съотборници.
 
Макс Майер (Шалке) – той също приковава вниманието с качествата си и това, което показва на терена. Направи добър сезон за Шалке и привлече интереса на Тотнъм. Разполага с техника на скорост, а присъствието му е от фундаментално значение за отбора. Не се превдстави на ниво срещу италианците, но асистира за попадението на Марк-Оливер Кемпф срещу Дания (3:0). Наред с това изпъкна и със соловото си изпълнение срещу Чехия (2:0). Действа зад нападателя, който е Дейви Зелке. Може да бъде страхотна „десетка“, когато има ден.
 

 

Максимилиан Арнолд (Волфсбург) – капитанът на Бундестима е основният двигател в селекцията на Щефан Кунц. Неговият партньор в халфовата линия – Махмуд Дауд, често се включва в атака, но няма за какво да се притеснява, тъй като Арнолд успешно покрива и неговата зона и помага на защитата. 23-годишният футболист ще има все по-сериозно присъствие в младежкия тим, а в последствие и в мъжкия.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки