Рууни се възхищава на Ван Перси: Той е фантастичен футболист

Развълнуван съм, чувствам се добре, чувствам се свеж и чакам с нетърпение новия сезон, коментира нападателят на "червените дяволи"

Рууни се възхищава на Ван Перси: Той е фантастичен футболист

Нападателят на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни изрази надеждите си, че в скоро време ще може да играе рамо до рамо с Робин ван Перси. „Червените дяволи” проявяват интерес към холандския футболист на Арсенал, а мениджърът на тима от „Олд Трафорд” - сър Алекс Фъргюсън, вече призна, че Юнайтед е отправил оферта за звездата на Арсенал.

”Той (Робин ван Перси) е играч, на когото се възхищавам. Той е фантастичен футболист, невероятен е за Арсенал в продължение на много години. Миналият сезон беше може би най-добрият му от всички, той отбеляза много голове. Ако той дойде тук, би бил чудесно допълнение към отбора”, заяви Уейн Рууни.  

Нападателят на Юнайтед смята, че през тази година цялото напрежение ще бъде върху градския съперник – Манчестър Сити, тъй като те ще опитат да запазят титлата си, съобщава "Дейли Мейл".

”Не съм сигурен, че имаме нужда от повече мотивация, но да загубим по този начин беше наистина трудно за приемане. Сега е добър шанс за нас да се съвземем от това. Това е нашата възможност да покажем на всеки, че сме добър отбор и сме способни да спечелим лигата този сезон. Това очевидно е нашата цел”, допълни Рууни.

”Знаем колко упорито трябва да работим, за да се опитаме да я спечелим (титлата) обратно, но се надявам, че когато дойде краят на сезона, ние ще я получим обратно”, продължи нападателят на „червените дяволи”.

Рууни бе изваден на почивката на контролата между Манчестър Юнайтед и Барселона, завършила при нулевото равенство и впоследствие спечелена от каталунците с 2:0 след изпълнение на дузпи.

”Не съм сигурен защо беше това, трябва да попитате мениджъра. Мисля, че той усеща, че някои други играчи се нуждаят от минути”.

”Но аз съм развълнуван съм, чувствам се добре, чувствам се свеж и чакам с нетърпение новия сезон. Това е голям сезон за нас след последния и трябва да бъдем готови за него”, добави нападателят.

”Сигурен съм, че ще бъдем много по-добри този сезон. Нашата първа цел ще бъде да се подобрим в сравнение с миналата година и мисля, че можем да го направим”, завърши Уейн Рууни.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки