ЦСКА преотстъпи национали на Литекс

ЦСКА може да даде под наем още един свой футболист

ЦСКА преотстъпи национали на Литекс

ЦСКА даде под наем двама от националите си до 19 г. Левият бек Ангел Лясков и нападателят Тонислав Йорданов, които играха на Европейското юношеско първенство в Грузия, преминаха в новака във Втора лига Литекс. Това се е случило още през уикенда. Те са взели участие и в контрола със Севлиево, завършила 4:2. Йорданов е реализирал хеттрик, а Лясков е изработил дузпа. Двамата са преотстъпени за целия предстоящ сезон в Ловеч, където ще играят под ръководството на Живко Желев. Литекс се завърна в професионалния футбол, след като спечели убедително Северозападната Трета лига. През новия сезон амбициите пред оранжевите са големи и те ще опитат да постигнат втора поредна промоция.



18-годишните Лясков и Йорданов пък фигурират в дългосрочните планове на ЦСКА, но на този етап няма как да се преборят за място в представителния отбор. През изминалия сезон те бяха използвани в дубъла, който обаче отпадна от Втора лига. По тази причина армейците са решили да ги изпратят в друг втородивизионен отбор, където да продължат да трупат практика при мъжете.



ЦСКА може да даде под наем още един свой футболист. Халфът Никола Колев е желан от новака в елита Етър, но двата клуба не са постигнали окончателна договорка. В Борисовата градина със сигурност остава Пламен Гълъбов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки