Карийо: В първия мач създадохме по-малко положения

"И за двата отбора беше трудно да играят без публика"

Карийо: В първия мач създадохме по-малко положения

Контролирахме мача, създадохме много положения. Левски има добри играчи и вкараха гол, и стана по-трудно за нас. Преди мача говорехме, че трябва да вкараме гол и успяхме да го направим. Това заяви треньорът на Хайдук Сплит Жоан Карийо след победата с 2:1 над Левски и отстраняването на "сините" във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

"Мисля, че и в първия двубой контролирахме играта, тук също. Основната разлика бе, че в този в Хърватия не създадохме толкова положения, колкото тук", добави специалистът.

Наставникът на Хайдук коментира и наказанието на УЕФА, което остави Левски без фенове за реванша. "Сложно е както  за Левски, така и за нас. С Хайдук изиграхме два двубоя пред празни трибуни. Не е добре за отбора. Но това са санкции от УЕФА."

"Много от футболистите на Левски са добри, трябва им време да се стиковат, имат много нови. Жорди Гомес е страхотен играч. Познавам го отлично от Еспаньол, отличен играч. Знам много от футболисти на Левски, индивидуалностите не печелят мача, а отборът го печели."

"В неделя имаме двубой от първенството. Работим да играем в груповата фаза на Лига Европа, имаме шансове. Досега имахме тежък жребий и играхме с добри отбори. Но хубавото е, че футболистите разбират философията ми и играят добре", добави Карийо.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки