Локо (Пд) се подсили с Пашов и Бедиме, но загуби Везалов за дълго

Защо преди два месеца Крушарски каза други неща за Камбуров, питат на „Лаута”

Локо (Пд) се подсили с Пашов и Бедиме, но загуби Везалов за дълго

Централният защитник на пловдивския „Локомотив" Димитър Везалов ще отсъства от игра около два месеца.

30-годишният здравеняк е с усукани връзки на коляното. Контузията си получи още в началото на мача срещу „Етър" на старта на сезона в ППЛ.

Междувременно бившият младежки национал Георги Пашов парафира договор за 2 години с „железничарите".

Официален дебют за „Локо" в неделя срещу „Левски”се очаква да направи левият халф бек Марк Бедиме. Французинът уреди взаимоотношенията си с бившия си клуб „Сошо", пише „24 часа”. Пашов и Бедиме ще бъдат картотекирани в БФС днес.

Най-дискутираната тема сред феновете на „Лаута" вчера пък бе защо собственикът на „Локо" (Пд) Христо Крушарски говореше други неща за голмайстора и звездата на отбора Мартин Камбуров преди 2 месеца.

Нападателят напусна клуба, на който е символ, обиден от думи на бизнесмена. Причина за недоволството на феновете бе следното изказване на Крушарски:

„Преди мача с „Етър" казах на Мартин да изиграят мача и в понеделник ще си получат парите. Казах му, че е капитан на „Локомотив", а не наемничка. Камбуров се врътна и се обиди. Преди време пак взе такова дребнаво решение. Така е решил, проблемът си е негов."

Привържениците на „Локо"сравниха тези думи с казаното от Крушарски през май, когато Камбуров отново бе пред напускане на „Локо", но все пак остана.

„Мартин винаги е бил от хората, които говорят „право куме в очи". С него се разбрахме за 3 мин", заяви тогава босът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки