Костадин Ангелов: В България ме вбесява това, че всички се търкалят и си просят нарушения

"За съжаление доста от футболните деятели не знаят правилата и това коства много обвинения към съдиите"

Костадин Ангелов: В България ме вбесява това, че всички се търкалят и си просят нарушения

Наставникът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов заяви след равенството с Етър, че отборът му е изпълнил наполовина целите си, тъй като след почивката е изпуснал инициативата и не е бил в добра физическа форма. "Единствената цел ни е да стоим добре на терена. Изпълнихме наполовина това днес защото второто дадохме инициативата на противника. Първото доминирахме изцяло. И двата отбора имахме ситуации. Равенството обаче е най-правилният резултат, ако трябва да съм обективен. Второто определено отстъпихме физически. Беше ни доста трудно да ги пресираме, след 15-ата минута на второто си пролича, че не сме в топ форма."

Ангелов коментира и смените. „Влезе младо момче, не можех да сменя всички. Направих тези, които бяха най наложителни. Григор, Гочев, трябваше да освежим отбора просто. Отофе спука гуми и не му стигнаха силите да завърши атаката. Трябва да сме честни, не мога да кажа, че заслужавахме да победим”.

"В България ме вбесява това, че всички се търкалят и си просят нарушения и най-лошото е, че съдиите им се връзват. При едно събиране инструкциите на Марк Бата бяха, че ще бъдат много строги относно симулациите. Апелирам всички отбори да спрат да се въргалят и да си просят нарушения. Играта с ръка невинаги е нарушение. За съжаление доста от футболните деятели не знаят правилата и това коства много обвинения към съдиите."

"Ние имаме един чудесен човек, който е президент на клуба. Нашата цел е да радваме него и хората. Искаме да развием клуба и да сме горди със случващото се. Не съм съгласен, че ще сме в борбата за оцеляване.  Тогава и ЦСКА би трябвало да са там, защото не успяха да победят първия мач. Няма да се борим за оцеляване, защото това означава да те е страх да изпаднеш. Мен не ме е страх"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки